Bienvenido

Al 20 jaar gaan Rob en Linda op vakantie naar het zonnige Spanje. De laatste tijd kiezen ze steeds meer voor dezelfde regio, Marbella. Het strand is er lekker dichtbij en het is zo’n gezellige sfeer! Met zicht op het pensioen, lijkt het ze wel wat om in de winter wat langer in Marbella te verblijven. De vraag of het dan niet voordeliger is om een woning te kopen zit de laatste weken in hun hoofd. De buren hebben ook een Spaanse woning en vliegen er zo makkelijk naar toe! Tijd om eens op onderzoek uit te gaan naar de mogelijkheden.

Rob & Linda

‘Bienvenido!’

Net zoals Rob en Linda heb je de droom om een woning aan te kopen in Spanje. Echter betreft dit een woning in het buitenland met andere wetten en regels.. Daar komt heel wat bij kijken. Waar moet je dan beginnen?

Je hebt al een eerste goede stap gezet met het volgen van deze E-learning. Met onze ervaring proberen we je aan de hand mee te nemen door het aankoopproces van een woning in Spanje. Je krijgt inside informatie en tips die je mee kan nemen naar Spanje. Tevens bespreken we valkuilen die vorige klanten bij ons hebben ervaren. Kortom, een goede handleiding voor jouw oriëntatie!