De voordelen van een advocaat

Zoals je in de afgelopen 5 lessen hebt kunnen zien komt er veel kijken bij de aankoop van een Spaanse woning. Je moet alert zijn op bepaalde vergunningen en andere zaken. Mocht je de wetgeving niet kennen in Spanje en tevens de taal niet spreken, dan kan dit voor behoorlijk wat obstakels zorgen. Kies dan voor de service van een advocaat. Deze staat jou het gehele proces bij in de aankoop van jouw Spaanse droomhuis!

Tip: Ben jij zeker van het aankopen van een Spaanse woning? Schakel jouw advocaat dan op tijd in. De advocaat kan al nuttig zijn vóórdat je een reserveringscontract gaat tekenen (en een aanbetaling gaat doen). Je betaalt de advocaat éénmalig voor de service van het gehele aankoopproces.

Prijskaartje Advocaat

Een advocaat kost al snel een paar duizend euro. Je moet er niet van schrikken als een Nederlandstalige advocaat in Spanje € 3.500,- vraagt voor zijn dienstverlening. Zoals je in heel de E-learning kan lezen kan een advocaat dit bedrag echter waard zijn! Het advies is wederom om hier vergelijking in te maken in de verschillende aanbieders.